בחירת מזרון לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מזרון לילדים
    שרון
    01/05/2010

שלום,

ביתי בת שנתיים ו-9 חודשים, מגיל 4 חודשים ישנה איתנו במיטה עם מזרון קפיצים.
    לאחרונה קנינו לה מיטת נוער עם מזרון ספוג קשיח (הבנתי שזה הכי מומלץ לילדים וככה עושים את כל המיטות האלו), בעיני המזרון קשה מאד ולא נוח, לי הוא שובר את הגב....
    ילדתי גם לא ישנה כל כך טוב במיטה ומתעוררת הרבה (יכול להיות שאין קשר למזרון, אך אולי באמת לא נוח לה כי היא לא רגילה למזרון כל כך קשה ולא נוח)

האם אני יכולה להחליף את המזרון למזרון קפיצים? מה ההשלכות? עד כמה חשוב לילדים מזרון ספוג קשה ועד איזה גיל? האם נוצרו נזקים בשל כך שישנה במזרון קפיצים עד עכשיו?

תודה רבה,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת מזרון לילדים

הוספת תגובה

• הורים הביעו דעה

ד''ר אודי לבל
    01/05/2010

שרון שלום, לי אין כל מידע בעניין, אני מקוה שהורים צעירים יותר ירשמו את דעתם. מבחינה רפואית אני לא מכיר משהו בעניין השפעת המזרון על טיב השינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שרון
    02/05/2010

מה שחשוב לי לדעת זה בעיקר בנוגע לבריאות עמוד השדרה וההתפתחות של הילד, האם אין המלצה לילדים לשון על מזרון קשה בקטע ההתפתחותי?
    תודה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו