מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמידה על קצה אצבעותילנה01/05/2010
שלום, יש לי תינוקת בת 8 חודשים ,מאוד פעילה :זוחלת,הולכת על ארבע יושבת באופן עצמאי ומנסה לעמוד .
אך שמתי לב ,שבעמידה שהיא נאחזקת על שולחן,שפה היא שמה רגל אחד על קצה אצבעות ושנייה עומדת רגיל .
זה המצב קצת מדאיג אותי .האם זה בסדר שהיא עומדת על קצה אצבעות וכמה שהיא תגדל תבין להניח רגיל רגיל וכך תהיה יותר יציבה .
פרט נוסף ,היא מגיל 10 ימים עד גיל 3 חודשים הייתה ברצועות פבליק ,האם יש לזה משמעות .
אנחנו עדיין נמצאים במעקב אצל אורטפד פרופ' פורת שלמה ,אך יש לנו תור רק בחודש יוני .
אשמח לקבל חוות דעת ומידע בנושא האם יש מקום לדאגה .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידה ראשונית
ד''ר אודי לבל01/05/2010ילנה שלום. עמידה ראשונית כמו זאת שאת מתארת היא במקרים רבים לא סימטרית ולא קלאסית - על הכפות. זה גיל ממש מוקדם לעמידה והיא עוד לא יודעת איך לייצב את הרגליים. חכי בסבלנות. אני לא רואה קשר בין הטיפול בריתמה לתופעה הזאת. אני לא רואה מקום לדאגה ואם יש לכם מעקב בעוד חודש בודאי תוכלו לזהות אם משהו יהיה עדיין חריג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)