מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צליעה אצת ילד בן 3.5שרון17/06/2010
שלום רב,
הבן שלי בן 3.5 ומיום שישי שעבר (11.6) אבחנו צליעה ולא התייחסנו, ביום שבת בערבשאלתי אותו אם משהו כואב לו הוא טען שכלום לא כואב (אפילו היינו בבריכה ביום שבת) ככה עד יום ראשון הילד צולע צליעה קלה בהחלט משתולל הכל כרגיל ולא מתלונן על כאבים.
יוםשני בערב הלכתי איתו לרופאת משפחה שלנו והיא בדקה אותו אומרה שהיא לא רואה כלום, הוא לא היה חול ה לפני והכל בסדר איתו. שלחה אותי לבדיקות דם והכל יצא תקין לחלוטין! היום פניתי לכמה אורטופדים למבוגרים באסף הרופא והם אמרו שהם לא רואים כלום אבל עדיף מנוחה (זה גם מה שהרופאה שלי אמרה לי) לנוח בבית, לא להשתולל ולהשתדל כמה שפחות לדרוך על הרגל, ואם ימשיך ככה עד יום שלישי ללכת לצילום.
בנתיים הילד איתי בבית, מכיר כבר את כל התוכניות בטלוויזיה בע"פ, אני מאודדד מודאגת שהכל בעצם בסדר הוא עדיין צולע ונשאר בבית. אולי יש עוד משהו שאפשר לעשות שלא עשיתי?
אשמח מאוד לתשובה.
המון תודה ויום טוב,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה
ד''ר אודי לבל18/06/2010שרון שלום. את מוזמנת לקרוא למשל באתר של שערי צדק (אורתופדיה) סיכום שכתבתי על צליעה אצל ילדים. חוץ - מזה - גשי איתו לבדיקה אצל אורתופד ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)