מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פישוק בכפות הרגלייםעידית11/07/2010
שלום,
בני בן 11 חודשים ולאחרונה החל לעמוד. שמתי לב כי 2 כפות הרגליים שלו פונות החוצה, כאשר רגל אחת בפתיחה של כמעט 90 מעלות.
גם אני סובלת מפתיחה בכפות הרגליים. הסבל הוא לא פיזי, אך מאז ומתמיד גרם לי לאי נוחות, הליכה מעט ברווזית, ריצה מצחיקה ולמקור ללעג אצל ילדים (הדבר הוא גנטי, דבר שירשתי מאמי).
אצלי, פתיחת הרגליים נראית טבעית למבנה הרגל והברכיים. כאשר אני עומדת וכפות רגליי סגורות, הברכיים שלי פונות פנימה. מעולם לא בדקתי את הדבר אצל אורתופד.
האם כדאי לבדוק את בני אצל אורתופד ילדים? האם יש אפשרות למנוע החמרה או הישמרות של פתיחת כפות הרגליים וליישר אותן בדרך כל שהיא? האם פתיחת כפות הרגליים גורמת לעוות כל הרגל או האגן או שזה מבנה הרגל ואין מה לעשות?
תודה רבה
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידית
ד''ר מרק אידלמן11/07/2010תמיד כדאי להתיעץ עם אורטופד ילדים (כתבת כ"כ הרבה , כנירא שזה מתדריד אותך באמת).
ב99 % בלי ליראות את הילד מדובר בסיבוב של השוק החוצה-בעייה נפוצה בגיל הזה, בד"כ אין צורך בשום טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)