מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- os trigonumהדס12/11/2007
נערה בת 13 רוקדת בלט צריכה לעבור ניתוח ע"מ שתוכל לרקוד. רופא שיכול לנתח ולסייע בשיקום באזור גוש דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית קרסול אצל רקדנית
ד''ר אודי לבל13/11/2007הדס שלום. מפנייתך קשה להבין מה היתה הבעיה. אבל עולה שכבר שמעת ממישהו שיש לה אוס-טריגונום ושכדאי לנתח. אני מציע לצעוד מעט אחורה, לפנות למומחה לבעיות כף הרגל שעובד עם קופת החולים שלך. להקשיב להבדק, ולדון איתו באמצעי הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הדס15/11/2007תודה. אנחנו כבר אחרי ביקור אצל אורטופד של הקופה וצילום שבו נמצא סדק בעצם. כרגע מטופלת אצל פיסיוטרפיסט המתמחה בפציעות ספורט כדי שתוכל להמשיך לרקוד. החשש הוא שככל שהעומס יגבר ובשנה הבאה תרקוד עוד כ-6_8 שעות נוספות בשבוע המצב רק יחמיר ואם יהייה שבר או שגם ברגל השניה יופיע סדק היא תצטרך לוותר כליל ל המחול . אנחנו רוצות לשקול את כל האפשרויות מראש ולעשות החלטות בזמו כי עברנו את הסיפור עם בת נוספת שנאלצה להפסיק לרקוד והפסידה את בחינת הבגרות במחול. משום כך אנחנו חוששים והיינו שמחים לשמוע חוות דעת מקצועית שלרופא שמטפל גם ברקדנים ולא רק בכדורסלנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בעניין בעיית עצם אצל רקדנית
ד''ר אודי לבל15/11/2007הדס שלום, כמובן שלא נדון כאן בעניינים ממש אישיים של ביתך. המצב נשמע מורכב ואני מציע להתייעץ עם המורים למחול שודאי יש להם קשר עם אורתופד ספציפי שמתמחה בבעיות של רקדנים. אני מבין את גודל ההחלטה. יש לזכור שריקוד מקצועי כרוך בהרבה בעיות שלד וכמו בפגיעות ספורט יש לשקול את הנזקים הנגרמים מול הרצון להגיע להישגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
הדס15/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש בעיה דומה
יובל17/10/2014יש לי פלטפוס ואני מחפסת גומייה מיוחדת כדי שאוכל להמשיך לרקוד ללאכאבים באם אתה מכיר את שם הגומייה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש בעיה דומה - תגובה
ד''ר אודי לבל19/10/2014הי יובל, לא מכיר, מציע להתייעץ עם רקדנים/רקדניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)