מכשיר פיסוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר פיסוק
    דנה
    24/08/2010

לבתי בת החצי שנה התקינו אתמול מכשיר פיסוק ג'ורדן (גילו את הדיספלציה באיחור) יש לי מספר שאלות:

1. האם אי אפשר להסתפק ברצועות פבליק במהלך שעות היום..? (אני מכירה טיפוך בפבליק מאחותה - טיפול הרבה יותר קל..)

2. האם המתקן הזה יכול לגרום נזק לאגן או לכלי הדם? (נראה לי שהוא לוחץ..)

3. איך אפשר להחליף חיתול עם המכשיר הזה?? אני ממש משאירה את החיתול פתוח כי אין לי מושג איך אני אמורה לעשות את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר פיסוק

הוספת תגובה

• מכשיר ג'ורדן

ד''ר אודי לבל
    24/08/2010

דנה שלום, בגיל חצי שנה מכשיר זה הוא לדעתי היותר מתאים ונוח. הריתמה של פבליק קשה לשימוש בגיל כזה. המכשיר אכן יכול לגרום להרפעה בהתפתחות ראש הירך וכדאי להתאים אותו בצורה טובה. מבחינת חיתול אני לא צופה בעיה. אפשר לפתוח את הסקוץ' של הבטן - ואז לחתל. אני מציע שאחרי רכישת המכשיר תחזרי לרופא המטפל ותודאי שהוא מותקן ומותאם היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום!

אמא
    25/08/2010

אני אמא לתינוק בן עשרה וחצי ח'.בגיל 4 וחצי ח' נתגלתה אצלו הדיספלזיה. היינו עם הרצועות עד גיל שבעה וחצי ח', ומאז עם הג'ורדן.לנו הרשו להוריד את הג'ורדן לצורך החלפת חיתול, אחרת אני באמת לא יודעת איך הייתי עושה זאת. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו