נזק מישיבה לא נכונה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק מישיבה לא נכונה??
    אילנית
    11/10/2010

שלום רב

ביתי בת ה 7 לומדת בכיתה בה שולחנות התלמידים מסודרים בקבוצות, כך שהילדים יושבים סביב השולחן והלוח נמצא בצידי, מאחורי ומול הילדים.

הבת שלי לאחרונה מתלוננת על כאבי צוואר (וכן ילדים נוספים בכיתתה) שנובעים מאופן העתקה לא נוחה מהלוח - הם בעצם מאמצים את שרירי הצוואר בצורה לא סימטרית וכך נוצר לדעתי עומס מיותר על שרירי וגידי הצוואר.

הייתי מאד מבקשת לדעת האם העניין יכול לגרום לנזק בעתיד. והם יש עבודות או מאמרים שמדברים על הנושא הזה?? אם יש אשמח אם תפנו אותי לאתרים הנכונים.

לציין שהלמידה היא פרונטלית ואין שום סיבה מוצדקת לישיבה בקבוצות - הילדים עובדים באופן אינדבידואלי. (פשוט המנהלת החליטה שככה היא רוצה שהכיתה תהיה מסודרת), וכחלק מהמאבק לשנות את סדר הישיבה לישיבה בטורים פרונטלים אני רוצה להביא עובדות מוכחות

בברכה
    ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזק מישיבה לא נכונה??

הוספת תגובה

• סיבוב צואר

ד''ר אודי לבל
    11/10/2010

אילנית שלום. נראה לי שיש כאן יכוח שבעיקרו אינו רפואי. אם יש לילדים כאב בצואר - זה נשמע לי מספיק חשוב בכדי שההורים יפנו לביה"ס וידונו בעניין. איני יכול ואיני רוצה להתייחס לזה מעבר לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו