צליעה ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליעה ברגל
    שירן
    17/10/2010

ד"ר לבל שלום רב,

ב6.5. שלחתי לך הודעה שבני בן השנתיים צולע בצורה מאוד קשה ללא סיפור של חבלה או מכה,אתה ייעצת לנו לבדוק זאת, שכן צליעה -לא סתם.
    התייעצנו עם 4 אורתופדים בביה"ח, ערכו לו מס' צילומים שיצאו תקינים אשר שללו חבלה, עשו לו אף מיפוי עצמות לשלול בעיה ראומטולוגית (שכן אביו סובל מדלקת פרקים) אך המיפוי ובדיקות הדם יצאו תקינים לחלוטין!

כיום שהילד בן שנתיים ו9 חודשים שוב החל לצלוע,(חשוב לציין שמס' חודשים הפסיק לצלוע ופתאום החל שוב לצלוע), הפעם הוא מידי פעם מתלונן על כאבים ברגל.מאחורי הרגל יש לו כמו שפשוף פצעונים קטנים שמגרדים לו וכנראה זה הכאב שהוא מתלונן עליו.
    הצליעה חדה מאוד בשעות הערב ובבוקר היא פחות.

מה לדעתך הבעיה???
    ואיך זה שמס' רופאים לא מוציאים את הבעיה ולטענתם הכל תקין??? הילד צולע באופן מאוד קשה ,לא צליעה קלה?!!!

אשמח לקבל תשובתך במהרה,
    בתודה מראש
    שירן- אמא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליעה ברגל

הוספת תגובה

• צליעה

ד''ר אודי לבל
    18/10/2010

שירן שלום. מובן לך שאני לא מעורה באמת במהלך הדברים ובודאי שאיני זוכר על מה דנו כאן לפני מספר חודשים. אני איתן בדעתי שצליעה היא תמיד דבר שצריך לבררו לעומק. אני מבין שהצליעה התחדשה - וחושב שצריך לחדש את הבירור.
    לגבי הקושי של כולנו הורים ורופאים למצוא את הסיבה... גוף האדם הרבה יותר מסובך ממה שמישהו מאיתנו מבין. ולכן אנחנו מפענחים מעט מאוד מתוך כל הבעיות שאנו פוגשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו