ביתי בת השנה ועשרה חודשים גוררת את

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי בת השנה ועשרה חודשים גוררת את
    נעמה
    26/10/2010

שלום רב,

ביתי בת השנה ועשרה חודשים גוררת את רגלה הימנית, הלכתי איתה לאורטופד שאמר לי שרגלה הימנית קצרה בסנטימטר מרגלה השמאלית. יחד עם זאת הוא שלח אותנו לאורטופד ילדים מומחה על מנת שנקבל דעה נוספת.
    ברור לי שהילדה רק בתחילת תהליך הגדילה אבל שאלתי היא האם הבדל כזה יכול להסתדר באופן טבעי?
    האם ניתן לבצע תרגילים כלשהם או טיפול כלשהו על מנת שהרגליים שלה יסתדרו ויהיו באותו אורך?
    אשמח לקבל כל אינפורמציה על הנושא.

תודה
    נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צליעה?

ד''ר אודי לבל
    26/10/2010

נעמה שלום. אני מציע לא לפתח את הנושא לפני שהילדה תבדק אצל אורתופד ילדים. - צריך לברר מה הממצאים המדויקים ואח"כ נוכל להמשיך לדון במשמעותן. זאת מכיוון שממצאים כמו אלה שתוארו כאן - במקרים רבים אינם ממש מדויקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתי בת השנה ועשרה חודשים גוררת את - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    26/10/2010

שלום , אם באמת הבדל רק 10 מ"מ -כנירא שזה לא משמעותי.אם כי הייתי כל שנה עושה מעקב .אם יש החמרה מבחינת הבדל בין הגפיים- חשוב לבצעה צילום גפיים בכל אורך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו