מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת גבס לבדחסוי09/11/2010
שלום רב,
אני בגבס ביד ימין כבר יותר מ-6 שבועות. אנחנו חיפשנו רופא שיכול להוריד גבס ולבדוק לאחר מכן את היד. הבעיה שאני צריך להוריד בתאריך ה- 11/11 והתור הבא שאפשרי להזמין (בדקנו גם רופאים פרטיים) הוא רק עוד שבועיים בערך ב-23 לחודש.
רציתי לשאול אם ביכולתי להוריד לבד את הגבס עם מים (ביררנו איך להוריד לבד את הגבס עם מים)? עכשיו עוד שבועיים זה הרבה זמן וכמובן לא נוח. היינו מעדיפים להוריד את הגבס לבד ולאחר מכן לבוא לרופא משפחתי/ילדים לבדוק אם יש שבר (כמובן הוא לא מומחה אז הוא לא יעזור הרבה אז הוא לא בהכרח נחוץ).
עברו כבר 6 שבועות לכן אני חושב שכבר הזמן להוריד את הגבס ולבדוק מה קורה עם היד במקרה והיא תמשיך לכאוב אנחנו יכולים בכל רגע ללכת לבית החולים לשים שוב אך אנחנו מעדיפים שזה לא יקרה.
לאחר כל זה נשאלת שוב השאלה האם אני יכול להוריד לבד את הגבס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת גבס לבד - תגובה
ד''ר מרק אידלמן09/11/2010בלי לראות צילום שלך קשה לענות על שאלתך.
בנוסף : כאן פורם של ארטופדיה ילדים , אנחנו מקפידים לענות על בעיות קשורות לילדים בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)




.jpg)
(1).jpg)