מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה במפרק הירךענת21/03/2011
ד"ר נכבד שלום רב
ביתי בת 5 חודשים. בבדיקת על קול פרכי ירכים מגיל 6 שב הוחלט על החתלה כפולה. לאחר חודש על כרית פיסוק 20 ס"מ ולאחר חודש כרית פיסוק 22 ס"מ.
נראה שיפור אך לא מספיק ימין 1B שמאל 3 B בבדיקת רנטגן מהיום הודגם עיוות דו צדדי של האצטבולום ופריקה של הירך השמאלי _
דובר שאם הרנטגן לא תקין טיפול בגבס. קראתי בפורום על רצועות. האם בגיל 5 חודשים עדיין ניתן לטפל ברצועות או שאחרנו את המועד והטיפול היעיל כרגע הוא גבס.
אודה לתשובה אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה במפרק הירך - תגובה
ד''ר אודי לבל22/03/2011ענת שלום. עולה ממה שאת כותבת שבצד ימין הכל בסדר (דרגה 1B), ומשמאל ככל הנראה יש פריקה (דרגה 3). בשלב זה אפשר לנקוט בשני כיוונים - להניח ריתמת פבליק לכחודש של נסיון, או להניח גבס אחרי הערכה בהרדמה. שתי השיטות מקובלות. מעבר לכך, בשל אי הצלחת הטיפול אני מציע לדון עם הרופא המטפל שלכם במהלך הטיפול עד עכשיו - למה אירעה ההחמרה? דרגה 3 היא דרגה חמורה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)



.jpg)
