מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהמישהו02/04/2011
אני מעוניין לעשות ניתוח להארכת גפיים לצורך קוסמטי (אני בן 21 וגובהי 1.75 ס"מ)
יש לי כמה שאלות הראשונה היא האם בישראל אוכל למצוא מקום שיבצע לי את הניתוח לצורך קוסמטי או האם ידוע לך צאו שמעת?
2.אני לא רוצה לעשות את הניתוח בדרך היישנה עם מקבע חיצוני,שמעתי שיש מסמר חדש שמוחדר לרגל ובכך בעצם אין שום דבר חיצוני והשיטה טובה יותר וגם אפשר ללכת מייד האם המסמר הזה כבר קיים בשוק בישראל?? ואם כן אז אם תוכל להפנות אותי בבקשה למקום שבוא מתבצעים ניתוחים אלו.
3.אשמח לשצמוע את דעתך בנושא תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר אודי לבל02/04/2011דן שלום. אענה לך באופן עקרוני, אני לא מבצע ניתוחים כאלה. במימדי גוך כמו שאתה מתאר אני מתקשה לחשוב סיבה מוצדקת לניתוחים כל כך מסובכים. אנחנו מבצעים הארכות של חלקי עצם כל הזמן מסיבות שונות - למשל אי שיוויון באורך רגליים, עיוות של השוק שמקורו בשבר או זיהום, והוא מלווה בקיצור של השוק, וסיבות אחרות. הארכה אפשר לבצע על ידי מקבע חיצוני שאותו מאריכים בהדרגה לאחר חיתוך העצם עליה הוא מורכב. אפשר גם להכניס מסמר תוך לשדי ולאחר חיתוך העצם לבצע הארכה של המסמר בשיטות שונות. פנה לדר' בור מעפולה או לדר' אידלמן שכותב כאן - מוטב בטלפון או בפגישה אישית ותוכל לדון איתם בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)