מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HDD וחגורת פבליק - דחוףנון03/05/2011
לפני 13 ימים נולדה לי תינוקת חמודה- אני אישה לא צעירה וזו בת ראשונה . הרופא אבחן HDD ברגל שמאל ויתכן גם ברגל ימין . קניתי חגורת פבליק - הדגימו לי פעמיים שלוש - ועדיין לא מצליחה לשים אותה. אני מאד מודאגת ובוכה. יש לציין שקשה לי עם עוד דברים (מתקשה להניק) . בנוסף הרופא אמר שצריך אולטראסאונד בעוד 10 ימים , ובקופ"ח אומרים שלא עושים אולטרא סאונד לפני גיל 6 שבועות .
והשאלות:
1. האם אולטראסאונד בגיל הזה יכול להזיק , ומה הסיבה שלא עושים אותו מתחת ל6 שבועות?
2. אם כך , למה הרופא רוצה אולטרא סאונד בגיל שבועיים שלושה?
3. האם כדי שמישהו יסביר לי בסבלנות , איך שמים את החגורה כדאי ללכת לרופא פרטי?
4. האם אין סכנה בחגורה? למשל לגב של התינוקת?
בינתים התינוקת בלי החגורה , למרות שהרופא אמר , כבר מגיל 4 ימים ושאסור לחכות במקרה שלה . אודה לכם אם תוכלו להשיב לי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
נון03/05/2011אין לי רכב , אבל מוכנה להגיע גם לירושלים במקרה הצורך . זקוקה לרופא מומחה , שיוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין DDH
ד''ר אודי לבל05/05/2011שלום. בכל בי"ח (כמעט) ובכל קופות החולים יש מרפאה אורתופדית-לילדים. פני לאחת מאלה בשבוע הקרוב, יבצעו שוב אולטרא-סאונד וישקלו אם צריך לטפל. אין מקום לבהלה. בגיל שבועיים לא יקרה כלום אם היא תתעכב מעט עם הטיפול (שבכלל לא בטוח שהוא דרוש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)