הרפא המומחה אומר חשד למחלת בלאונט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפא המומחה אומר חשד למחלת בלאונט
    חיה
    27/06/2011

שלום רב ברצוני לשאול שאלה

בני בן שנתיים אוטוטו ..בגיל שנה פניתי לרופא אורטוד מומחה דר כץ פ"ת עקב רגליי 0 הוא פטר אותי בתשובה תחזרו בעוד שנה .. וכן כעבור שנה נוספת בגיל שנתיים לפני שבוע חזרנו אליו עם הילד העקמת של הרגליים כלפיי פנים בולטת הוא שלח אתנו לצילום רנטגן של הרגליים בעמידה ושוב פעם חזרנו אליו עם הצילום רנטגו מהמותן עד סוף השוק ברגל .הוא לקח את הדיסק הפעיל את המחשב ראה מה קורה או לא קורה שם ופטר אותנו בתחזרו בעוד שנה (בגיל שלוש) ועם אבחנה ל חשד בלאונט וזהו וככשאלנו מה זהו אמר אין מה לעשות חוץ מניתוח בגיל מבוגר יותר

אנו זוג ממוצא אפריקאי ידוע כי יש ש כיחות לבלאונט אצל אוכלוסיה הנל מה עליי לעשות האם אני יכולה לקבל סדים מיוחדים עבור בני האם קשירת רגליים תרגילים או מסג'ים עוזרים
    האם אפשר לעזור לנו למצוא רופא טוב ימנע מאיתנו צורך בניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשד לתופעת בלאונט

ד''ר אודי לבל
    28/06/2011

חיה שלום. אכן מצב קצת לא נוח - אני סבור שיש לנו מחויבות להסביר למטופלים והוריהם הכל. חשוב מאוד שתדרשו את זה מכל מי שמטפל בכם ובילד. אני מציע לפנות לאורתופד ילדים נוסף ולשמוע עוד דעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד מחלת בלאןנט

חיה
    28/06/2011

שלום דר
    ברצוני לדעת אם טיפולים פזיותרפים וקשירת רגליים יכולים להועיל במצב הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו