מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בילוש או סיור? דחוףףף!!!!רועי03/07/2011
היי לכולם,
אני כרגע נמצא בתהליך גיוס למשטרת ישראל,
עכשיו....הציעו לי או בילוש או סיור....
אני יודע לפי כולם פה בפורום שזה חרא להתגייס למשטרה ולא כדאי והתנאים על הפנים וכל מה שתגידו
אבל בכל מקרה אני ישמח אךךךך ורקקקק לתשובות ענייניות לשאלה שלי, והיא:
מה כדאי יותר....בילוש או סיור?
איפה קורעים את התחת יותר?
האם יש הקפצות שבתות לילות יותר בבילוש או בסיור?
ואיפה השכר יותר נורמלי?
אני בטוח שתגידו לי ששניהם חרא ולא כדאי לי אף אחד מהם, אך בכל זאת ישמח לקבל תשובה עניינית כמו שאמרתי
נ.ב-(לגבי בילוש בלבד!!) אני כן רוצה להרגיש שוטר לכל דבר, האם זה על אזרחי בבילוש?
האם יהיה לי נשק ואזיקים? כי אני דווקא רוצה להיות מוכשר עם נשק, וש- ביום יום במסגרת התפקיד שלי יהיה לי נשק. זה מרגיש עוצמתי כזה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילוש או סיור? דחוףףף!!!! - תגובה
דני בארי06/07/2011אני מציע שתפנה למחלקת הגיוס כדי לקבל אינפורמציה על כל אחד מהתפקידים באופן רישמי.
עדיף להתבסס על עובדות מאשר התנסויות שונות של אנשים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מושפע.. זה לא תחפושת.
דיקו15/03/2014פשוט מושפע.. זה לא תחפושת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)