מדס"ית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדס"ית
    עדי
    31/08/2011

אני צריכה להתגייס בדצמבר והתקבלתי לתפקיד מדס"ית.
    אני רצה בשבוע 2 ק"מ ריצה מהירה(ב10:12דק') ,ריצה של 6.5 ק"מ ו10 ק"מ. סה"כ 3 פעמים בשבוע.
    במקביל אני עושה פעמיים בשבוע אימוני כוח שכוללים תרגילים לרגליים, תרגילי בטן ותרגילי ידיים.
    אני מפרידה אימוני כוח מאימונים ארוביים.
    לאחורנה התחלתי לרוץ על חולות כדי לשפר את הסיבולת שלי (הצלחתי לרוץ בערך 6-7 ק"מ בתור התחלה)
    לאחר כל אימון אני אוכלת פחמימות(לחם) חלבונים( 2 ביצים +גבינה \טונה\ בשר) בשילוב עם ירקות. במשך היום אני צורכת חלבונים במידה מעוטה יותר.

הגובה שלי הוא 1.68-1.70,משקלי 55-57 קילו וגילי הוא 18.5.
    רציתי לדעת אם אני פועלת נכון והאם התזונה שלי נכונה.

נוסף על כך אני אשמח לדעת על הקורס מדס"יות,האם הסיכוי שלי לעבור אותו טוב בהתאם לצורת האימונים שלי .

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדס"ית

הוספת תגובה

• מדס"ית - תגובה

דני בארי
    13/09/2011

עדי שלום
    ע"פ מה שכתבת עושה רושם שההכנה שלך טובה,
    םרטים על הקורס- אני מציע שתיכנסי לאתר של צה"ל ויהיה לך הסבר לגבי הסיכוי לעבור את הקורס, אינני מכיר אותך באופן אישי כך שקשה לי לנבא.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי

עדי
    26/10/2011

תודה רבה.

יש לי עוד שתי שאלות נוספות ואשמח אם תוכל לענות עליהן,
    רציתי לדעת אם ריצה בספרינטים על חול בגבעה מספר פעמים באימון (5-6 פעמים) יכול להחליף אימון של ריצה מהירה על חול (ריצה בסביבות 1-2 ק"מ) פעם בשבוע בנוסף לריצות הארוכות?

האם כדאי לקצר את את המרחקים של הריצות הארוכות או את המרחקים של הריצות המהירות, כדי לא להיפצע לפני הגיוס? אני מתגייסת עוד חודש ולפי מה שהבנתי כדאי להיות בקורס ללא פציעות (אפילו שאני משתדלת לרוץ על חול)?
    אני רוצה לשמור על כושר אך לא להגיע פצועה לקורס.

שוב תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי - תגובה

תומר ניסני
    27/10/2011

לעדי שלום ריצת ספרינט לעומת ריצת אינדורנס זה שני דברים שונים לגמרי הן מבחינה פיזולוגית ומבחינת ביומכניקת התנועה.
    כדי לפתח כח מתמשך:
    ריצת עליות לא פחות מ300 מטר מעל 8 פעמים
    ריצה בחול העמוק 6*500 מטר.
    ריצה כזו לא יותר מפעם בשבע לפיתוח סיבולת עם כח.
    בנוסף לשם התחלה להתחיל לעבוד על בסיסי אירובי יחד עם ריצות איכות לשיפור היכולת האירובית.
    אינני יכול לפרט לך פה לגבי תוכנית אימון אבל חשוב לשלב 2 אימוני איכות עם 2-4 אימוני אירובי קלים ארוכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה