מס' שאלות בנושאי ריצה ויציבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות בנושאי ריצה ויציבה
    דני
    02/09/2011

1. איזה תרגילי יציבה מומלצים? (שלא דורשים חדר כושר ועזרים מיוחדים כמו כדור פיטבול)
    2. הבנתי שיש טכניקה מסויימת לריצה.. מה העקרונות שצריך להקפיד עליהם בריצה?
    3. קורה לי לפעמים שנתפסים לי שרירי התאומים לאחר ריצה ארוכה, למרות שאני מבצע מתיחות כמו שצריך לפני ואחרי הריצה. איך אפשר להחזיר את השרירים לקדמותם(מתוחים) בצורה מהירה כדי שאוכל לבצע את האימונים הבאים? ובנוסף- איך אפשר למנוע את זה מלכתחילה?
    4.אני בקורס בצבא ואנחנו ישנים בין 4 ל5 שעות בלילה ומבצעים ריצה כמעט כל יום. האם יש עם זה בעייה מסויימת? אולי שברי מאמץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מס' שאלות בנושאי ריצה ויציבה - תגובה

דני בארי
    13/09/2011

1. ישנם המון תרגילים שניתן לעשות מה שאני מציע להשתמש בכדור- בוסו (זה חצי כדור) כל התרגילים העיקרון הוא יציאה וכניסה משיווי משקל.
    2. בריצה יש להקפיד שתחילת המגע עם הקרקע תהיה עם הכריות ולאר מכן דריכה מלאה, כמו כן נשימה סדורה ולקיחת אוויר דרך האף, הוצאה דרך הפה בנוסף להתאים את הריצה למטרה.
    3. לגבי תפיסת שרירים תאכל לפני הריצה\ כשנתפס פרי יבש וזה יעזור לך.
    4. 4-5 ש' שינה זה לא מספיק אך אתה בצבא וסביר להניח שזה נובע מאילוץ!.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה