מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שייטת 13דור23/09/2011
שלום לכל הקוראים ולאנשים בעלי התשובה לשאלה שלי.
הבעיה שלי היא ככה : האם אני יכול להתקבל לשייטת 13 כשאני בעל משקפי נהיגה והמספר שלהם הם : 0.5 ו0.75?
אני מאוד ישמח לתשובה.
ושאלה שנייה :
האם 8~10 חודשים של אימוני אירובי [של 3~4 פעמים בשבוע] עם ימי מנוחה יכולים להוות דרך טובה לעבור את היום סיירות?
תודה מראש,
דור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שייטת 13 - תגובה
דני בארי23/09/2011דור שלום
עבור שייטת 13 צריך ראיה מושלמת.
לגבי השאלה השנייה- אין שום קשר בין אימוני אירובי ליום סיירות!!!, יום סיירות לאחר חצי שעה של פעילות עובר לקטע מנטאלי!!!
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרשה לי לתקן אותך
ברוך27/10/2011אכן הקטע המנטאלי ביום סיירות הוא חשוב מאד אבל, ואבל גדול, כן צריך כושר אירובי שמאפשר להמשיך לעשות פעילות גופנית לאורך זמן רב.
מי שיגיע ליום סיירות עם יכולת מנטאלית טובה מאד ויכולת אירובית חלשה, ימצא את עצמו נגרר מאחור מלווה בכאבי שרירים ותחושה של כשלון.
ממליץ לכל המתאמנים, להתאמן נכון באמצעות מאמן ולהגיע ליכולת אירובית גבוהה.
בהצלחה,
ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרשה לי לתקן אותך - תגובה
דני בארי31/10/2011ברוך שלום.
יום הסיירות הנו יום בו כל האקטים הנם אקטים הקשורים לפעילות אן אירובית גרידא!!! כך שאם כבר נכון הדבר לכושר אן אירובי.
אין ספק שכושר גופני ככל שיהיה טוב יותר יגרום לכושר המנטאלי להכנס בשלב מאוחר יותר!
אימנתי במהלך השנים לא מעט בני נוער אשר למרות כושרם שלא היה גבוה אך היו טובים יותר בדברים אחרים עברו בהצלחה את יום הסיירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)