מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאבי29/01/2008
אני בן 18 יש לי רגליים של נרקומנית רזה. אין למען השם אני יכול להשמין אותן? אילו תרגילים מומלץ לי לעשות במכון כושר או בבית לעיבוי הרגליים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יובל קפיטולניק02/02/2008שלום
ההשוואה לנרקומנית אינה במקומה! השרירים שעליך לחזק הם שרירי הירך האחורית, שרירי הירך הקדמית ושרירי השוק.
לשאלתך, בחדר כושר מגוון רחב של אפשרויות לחיזוק שרירים אלה. מכשירים יעודיים המבודדים כפיפת ברך ופשיטת ברך, מכשירים יעודיים שמאמפשרים תרגילים מורכבים של פשיטת ברך ופשיטת ירך וכן מכשירים יעודיים לפשיטה כפית, כמו כן יש בחדר הכושר משקולות חופשיות, ברים וכו', היוצרים אינסוף אפשרויות נוספות.
בבית, בהעדר ציוד ניתן לבצע תרגילים מורכבים שעובדים בעת ובעונה על כל שרירי הרגליים, כמו סקווטים בצורות שונות, לאנצ'ים באופנים שונים, ופשיטה כפית על משטח מוגבה.
בעלות נמוכה ניתן לרכוש משקוליות יד על מנת לעלות את רמת ההתנגדות בתרגילים.
תנאי משמעותי לעיבוי השרירים הוא הקפדה על תזונה נכונה.
ממליץ לשלב אימוני חיזוק לכל הגוף, ולא רק לרגליים.
בהצלחה, זה יותר קל מגמילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)