מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גולנייפתח03/02/2008
שלום
עוד חודשיים בדיוק, אני מתגייס לגולני....
אני במצב גופני גרוע {הן מבחינת כוח והן מבחינה אירובית}....רציתי רק לדעת, מה יותר טוב לבנאדם במצבי- אימון לפי תוכנית בחדר כושר, או אימון לפי תוכנית בבית {יש תוכנית אימון ממולצת באתר israelbody} ? האם יש הבדל בין השתיים, והאם יש יתרונות לאימון ביתי על פני אימון בחד"כ?
הנטייה שלי היא לכיוון האימון הביתי, אך אם תחדש לי משהו בקשר לאימון בחדר כושר, שאין אותו באימון ביתי, אני אשקול את החלטתי....
כמו כן - איני יכול לבצע פעילות גופנית של ריצה {בעייה רפואית זמנית שתחלוף עד לגיוס}....לכן אני מבצע שחייה- האם זה טוב כמו ריצה?
מה שכן, אם תוכל לענות לי במהרה, בגלל שאני רוצה להתחיל להתאמן כמה שיותר מהר, חודשיים זה לא הרבה זמן...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולני
ישראל פרנקל05/02/2008צודק . חודשיים זה באמת לא זמן רב. מציע לך כרגע להצטרף לחדר כושר שם לפחות תקבל עצה מקצועית . הייתי מבצע 2 אימונים עד 3 בחוץ בריצות של עד 4 קמ ותרגילי כוח.
ובחדר כושר תהייה לך עזרה מקצועית נוספת.
ניתן כמובן להתאמן גם בחדר הכושר וגם בבית אבל בנקודת הזמן הזו עם פרק הזמן הקצר שנותר לך הייתי משלב בין השתיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)