גולני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גולני
    יפתח
    03/02/2008

שלום
    עוד חודשיים בדיוק, אני מתגייס לגולני....
    אני במצב גופני גרוע {הן מבחינת כוח והן מבחינה אירובית}....רציתי רק לדעת, מה יותר טוב לבנאדם במצבי- אימון לפי תוכנית בחדר כושר, או אימון לפי תוכנית בבית {יש תוכנית אימון ממולצת באתר israelbody} ? האם יש הבדל בין השתיים, והאם יש יתרונות לאימון ביתי על פני אימון בחד"כ?
    הנטייה שלי היא לכיוון האימון הביתי, אך אם תחדש לי משהו בקשר לאימון בחדר כושר, שאין אותו באימון ביתי, אני אשקול את החלטתי....

כמו כן - איני יכול לבצע פעילות גופנית של ריצה {בעייה רפואית זמנית שתחלוף עד לגיוס}....לכן אני מבצע שחייה- האם זה טוב כמו ריצה?

מה שכן, אם תוכל לענות לי במהרה, בגלל שאני רוצה להתחיל להתאמן כמה שיותר מהר, חודשיים זה לא הרבה זמן...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גולני

הוספת תגובה

• גולני

ישראל פרנקל
    05/02/2008

צודק . חודשיים זה באמת לא זמן רב. מציע לך כרגע להצטרף לחדר כושר שם לפחות תקבל עצה מקצועית . הייתי מבצע 2 אימונים עד 3 בחוץ בריצות של עד 4 קמ ותרגילי כוח.
    ובחדר כושר תהייה לך עזרה מקצועית נוספת.
    ניתן כמובן להתאמן גם בחדר הכושר וגם בבית אבל בנקודת הזמן הזו עם פרק הזמן הקצר שנותר לך הייתי משלב בין השתיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה