כושר קרבי לא מוקדם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר קרבי לא מוקדם?
    סיוון
    10/01/2012

אני כרגע בכיתה י' , רוב חבריי התחילו להירשם לקבוצות כושר קרבי כדי להתכונן לצבא... אני מאוד רוצה להיות לוחמת וכמובן שלהיות בכושר מעולה , אני כרגע שוקלת 43 ואני 1.58 הבנתי שבצו ראשון נשקלים ,ושבנות אמורות לשקול 50!!!!! כדי להגיע ללוחמה. אני רוצה להיות לוחמת ואני לא רוצה להשמין אלא "לעלות את מסת השריר" , האם כדי להתחיל עכשיו להתאמן ולעבוד על זה כדי שהפרופיל לא ירד? יש טעם להירשם לקבוצת כושר קרבי בית היתר בשביל זה עכשיו או מוקדם מידי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר קרבי לא מוקדם?

הוספת תגובה

• כושר קרבי לא מוקדם? - תגובה

דני בארי
    11/01/2012

סיוון שלום.
    נכון שמרבית בני הנוער המתאמנים בכושר קרבי הנם בכיתות יב', יא' אך מנסיוני באלו"פ כושר קרבי ראיתי כי החבר'ה שהחלו להתאמן בכיתה י' הסיכוי שלהם להגיע רחוק יותר בצבא פשוט גדול יותר רק בשבועצ שעבר גייסתי 4 חניכים לקורס טייס כש-3 מתוכם החלו בכיתה י'!!!
    לשיקלך אך בגלל הממדים שציינת הייתי ממליץ להתחיל מאוד בהדרגה כששימי לב לנושא הנמשקלים- שלא תפצעי!!!
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה