מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדריך כושר קרביעדי22/01/2012
שלום, ראיתי כמה דיונים לגבי מדריך כושר קרבי, אשמח אם תעזרו לי בנושא זה,
בעברי כמעט והצטרפתי לאחד מחברות הכושר קרבי, עברתי הכשרה של יומיים, והובטח לנו שנהיה מבוטחים מטעם החברה, לבסוף לא עבדתי במקום זה.
אך, לאור מה שכתבתם בפורם, המדריך מחוייב בתעודת מדריך כושר אזרחית, מזה אומר לגבי הביטוח שהובטח למדריכים בחברת הכושר קרבי?
מצד שני, אני חושב להמשיך באופן פרטני, מהי בעצם תעודת הספורט המינימאלית? האם זה מדריך חדר כושר? או יש משהו פשוט וקצר יותר?, שיאפשר לי לבטח את החניכים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדריך כושר קרבי - תגובה
דני בארי22/01/2012עדי שלום.
שאלה מצויינת.
ע"פ חוק הספורט חובה על מי שמדריך פעילות ספורטיבית שתהיה לו תעודת מדריך ספורט, בפוליסת הביטוח רשום שחובה על ה"מדריך" שתהיה לו תעודה ע"פ חוק.
מי שמאמן ללא תעודת מדריך גורם ל-2 דברים:
1. עובר על החוק.
2. אין לו ביטוח!!!- כלומר אם יקרה משהו אתה חשוף לתביעה (נכון שלמעסיק שלך תהיה בעיה גם כן, אך גם לך!)
כמו שלא תנהג בלי רישיון כך אסור לאמן ללא תעודה!!!
ממליץ לך לבצע קורס מדריכי חד"כ קורס שיענה לך על הפיתרון וגם מקיף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)