גיבוש דובדבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיבוש דובדבן
    נועם
    12/04/2012

קודם כול תודה על תשובה הרגעתה אותי ממש

ישלי גיבוש דובדבן עוד 4וחצי חודשים ישלי תפריט מסודר ואימונים מסודרים שדוד שלי קצין בכיר בסיירת מטכל עשה לי אבל חברים שלי שהם בימס אומרים שזה לא מספיק וזה מלחיץ אני פוחד לבוא לא מוכן ואז ליפול בגיבוש
    יש לציין שאני אוכל המון חלבונים ולא אוכלך ביכלל שומנים או מאכלים לא בריאים
    השכמה 7 בבוקר אוכל ארוחת בוקר מלאה ובריאה ואז שם עלי אפוד קרמי ותיק שמישקלם 18 קילו ואני מתחיל מסע בעליות ובחול עד למכון כושר שזה 11 קילומטר אני עושה 4 דקות הליכה מהירה ודקה ריצה ככה קבוע ואז מגיע למכון עושה אימון חזק של שעתיים אימון כוח וניפוח ואז מסיים וחוזר הביתה במסע של אותו דבר ואז השעה כבר 2
    ואז אני אוכל ב4 ארוחה בריאה ואז ב6 עושה 100 כפיפות בטן ו10 מתח ו75 שכיבות סמיכה ואז קצת זחילות ואז בלילה עושה ריצת 10 קילומטר או ריצה מהירה של 3 קילומטר
    ככה 6 פעמים בשבוע קבוע והיתי רוצה להוסיף עוד אימונים זה ניראה לי לא מספיק בשביל להצליח המסלול דובדבן ולפני כן לעבור את הגיבוש ביכלל היתי שמח אם היתה ממליץ לי על עוד אימונים נקודתים שיעזרו לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיבוש דובדבן

הוספת תגובה

• גיבוש דובדבן - תגובה

דותן רוזנבליט
    13/04/2012

שלום נועם,
    אני ממליץ לך להיכנס למסגרת אימונים מסודרת ו/או להתייעץ עם מאמן/ת כושר.
    תכנית אימוני כושר רשאי לבנות רק מי שהוסמך לכך וכמובן שתפריט תזונתי צריך להיות מתואם לך ולמאמצים שלך ע''י תזונאי/ת מוסמך/ת.
    חג שמח ובהצלחה,
    דותן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה