מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק ולחץ דםעדי09/08/2012
היי
קיבלתי צו ראשון ואני צריכה למלא את הפרטים הרפואיים שלי בטופס, חלק מזה זה דופק ולחץ דם...
מדדתי בבית במנוחה (הרופא צריך למלא אבל הוא לא רשם את שני הסעיפים האלה, רק גובה ומשקל) יצא לי שלחץ הדם 87/56 והדופק 62 פעימות לדקה (אני רוקדת הרבה שעות בשבוע ככה שאני פעילה מבחינה גופנית, אני גם עושה הליכות וריצות מדי פעם). זה הגיוני?
תודה
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
עדי09/08/2012שכחתי לציין, אני בת 16 ו10 חודשים, גובה 1.56 משקל 44-45 (אני מודעת לעובדה שיורידו לי פרופיל על משקל אבל אני עובדת על זה... אחוזי השומן שלי בסדר ואני במשקל תקין, אז אם אני כבר כאן יש טיפים לעלות בלי להשמין? כי אם אני אעלה סתם 5-6 קילו אני אשמין... אם יש דרך להעלות במסת שריר זה יהיה טוב. השרירים שלי ברגליים חזקים בידיים פחות...)
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
דני בארי22/08/2012עדי שלום.
פורום זה עונה על שאלות בתחום צה"ל וההכנה אליו. שאלותייך הן רפואיות אנא פני לפורום המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)