דופק ולחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק ולחץ דם
    עדי
    09/08/2012

היי
    קיבלתי צו ראשון ואני צריכה למלא את הפרטים הרפואיים שלי בטופס, חלק מזה זה דופק ולחץ דם...
    מדדתי בבית במנוחה (הרופא צריך למלא אבל הוא לא רשם את שני הסעיפים האלה, רק גובה ומשקל) יצא לי שלחץ הדם 87/56 והדופק 62 פעימות לדקה (אני רוקדת הרבה שעות בשבוע ככה שאני פעילה מבחינה גופנית, אני גם עושה הליכות וריצות מדי פעם). זה הגיוני?
    תודה
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק ולחץ דם

הוספת תגובה

• המשך...

עדי
    09/08/2012

שכחתי לציין, אני בת 16 ו10 חודשים, גובה 1.56 משקל 44-45 (אני מודעת לעובדה שיורידו לי פרופיל על משקל אבל אני עובדת על זה... אחוזי השומן שלי בסדר ואני במשקל תקין, אז אם אני כבר כאן יש טיפים לעלות בלי להשמין? כי אם אני אעלה סתם 5-6 קילו אני אשמין... אם יש דרך להעלות במסת שריר זה יהיה טוב. השרירים שלי ברגליים חזקים בידיים פחות...)
    תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

דני בארי
    22/08/2012

עדי שלום.
    פורום זה עונה על שאלות בתחום צה"ל וההכנה אליו. שאלותייך הן רפואיות אנא פני לפורום המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה