מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר למכון כושר וכושר קרביניר05/10/2012
אהלן, יש לי כמה שאלות בקשר למכור כושר וכושר קרבי.
ובכן אני חייב ללכת למכון כושר בגלל שיש לי קיפוזיס ואני צריך לתקן את זה, עכשיו הבעיה היא שאני נורא רוצה להשקיע גם בקטע של ריצות, שכיבות שמיכה, מתח וכול התרגילי סבילות האלה.
אני רזה ואני ממש ממש ממש לא בכושר, השאלה שלי היא... איך לעזאזל אפשר לשלב בין שניהם מבלי לפגוע בעצמי?
אני רוצה להתאמן חזק במכון וגם על כל הגוף.
בכל מקרה על הדרך אני אשאל גם על כאבי הריצה שלי, כשאני רץ אחריי 300 מטר מופיעים לי כאבים לא מוסברים איפה שעצמות השוקה והשוקית. בשריר הזה שנמצא ברגל הקדמית.
זה מרגיש כאילו הכאב בעצמות אבל הכאב לא בעצמות.
רצתי כבר אולי 20 פעם והכאבים לא מפסיקים להופיע, חשבתי שאולי אני לא בכושר אבל עדיין קשה וכבר הלכתי לרופא והוא אמר שהכל בסדר גמור. אז היכן הבעיה?
בכל מקרה תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למכון כושר וכושר קרבי - תגובה
דותן רוזנבליט05/10/2012פנה למאמן/ן מוסמך/ת שיבנה לך תוכנית מותאמת ומשולבת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)