חיזוק הגוף-אבקת חלבון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק הגוף-אבקת חלבון?
    בר
    11/02/2013

שלום לכולם

אני כשנה וחצי לפני הגיוס(אמצע כיתה יא)והתחלתי אימונים בכושר קרבי.

המבנה שלי יחסית צנום אבל מבחינת כושר גופני המצב שלי טוב אני עושה ריצת 2000 ב-7 דקות,מבחינת תרגילים שדורשים יותר כח כמו שכיבות שמיכה כפיפות בטן וכו' מצבי פחות טוב (60 כפיפות בטן,35 שכיבות שמיכה ירידת חזה עד גובה אגרוף).

אחת לשבוע אני עובד במכון כושר באימונים אישיים ומחפש דרך לצריכת חלבון בצורה מספקת שתבנה לי את השריר בצורה מהירה.

מבחינת תזונה קשה לי לספק לגוף מספיק חלבון ביום,זה לא שאין אוכל בבית אני אוכל הרבה יחסית והתזונה שלי ממש טובה ובריאה ומכל אבות המזון אבל אני מחפש דרך להשלים את כמות החלבון החסרה ביום או אחרי אימון..

השאלה שלי היא כזו:האם כדאי לי להשתמש באבקת חלבון?ואם כן איזה סוג?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק הגוף-אבקת חלבון?

הוספת תגובה

• שלום

צחי
    12/02/2013

מצטרף לשאלה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק הגוף-אבקת חלבון? - תגובה

דני בארי
    13/02/2013

בר שלום.
    כתבת מצד אחד שאתה צנום ומצד שני שאתה לא צורך מספיק חלבון. רק לידיעה מתאמן כמוך צריךכ 1.3 גר חלבון לקג דהיינו אם אתה שוקל 70 קג אתה צריך סהכ 101 גר חלבון ביום. רק ב100 גר בקר יש כ32 גר חלבון... רוצה לומר שאחד כמוך יכול להשתמש במזון רגיל. אני אישית מציע לך להימנע מאבקות למינהן-ממש מיותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה