גיבוש מטכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיבוש מטכל
    עומר
    11/03/2013

קוראים לי עומר ויש לי גיבוש מטכל בנובמבר. הייתי שנה בכושר קרבי ונפצעתי- שבר מאמץ ודלקת בברך. קיום אני בריא. אני מחפש אדם שיבנה לי תוכנית אימונים מדורגת ומותאמת לי אישית לקראת הגיבוש בלי להיפצע שוב. אני גר בכפר תבור ולמרות חיפושים רבים לא מצאתי אדם כזה ואני עובד עצות. רציתי לדעת האם יש לכם המלצה בשבילי איך לפתור את הבעיה? האם יש מדריכים שהייתם ממליצים עלייהם ליעוץ ובניית תוכנית לקראת הגיבוש (עדיף באזור עפולה, גליל תחתון ועמק יזראל)? האם אחד מכם בונה תוכניות אימונים לנערים? חשוב לי לנצל את השמונה חודשים שיש לי בכדי להתכונן על הצד הטוב ביותר ולא להיפצע. אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיבוש מטכל

הוספת תגובה

• גיבוש מטכל - תגובה

דני בארי
    14/03/2013

עומר שלום. אני אישית בונה תוכניות אימון אך מבחינה מקצועית הייתי ממליץ לך להתאמן בקבוצה מאחר וישנם דברים רבים שיחסרו לך באם לא תתאמן בקבוצה כמו למשל עבודת צוות, מנהיגות ועוד.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה