כושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר קרבי
    יוסי
    20/03/2013

הייתי רוצה להצטרף לקבוצת כושר קרבי, הבעיה שלי היא זמנים, אני לומד בירושלים וזה קצת בעייתי מבחינתי לחזור הרבה פעמים לנתניה.. מה האופציות שלי?
    פעם בשבוע זה בסדר..

יש לי עוד שלוש שאלות בבקשה:
    1. באיזו צורה כדאי להתאמן כדי לשפר זמנים בריצות? (אני פשוט רץ ריצה של בערך 4 קמ ולאט לאט עולה באורך הדרך, מצד שני יורד באורך הזמן)
    2.מאוד חשוב לי להתאמן בספרינטים ולהשתפר בתחום הזה (זמנים,מהירות מקס')
    איך לעשות את זה? [אני מחזק את שרירי הרגליים במכון כושר]
    3.מתח. אני לא מבין איך אני לא רואה שיפור במתח שלי?! זה משגע, כי אני לא משתפר בזה, מה לעשות? [לא תמיד אני במקום שיש לי איפה לעשות מתח, אבל תרגילים אחרים?]

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר קרבי

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?

יוסי
    10/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר קרבי - תגובה

דני בארי
    24/04/2013

יוסי שלום
    ראשית צר לי על העיכוב פספסתי את השאלה שלך
    לעניינינו
    1. ממליץ לך להתאמן בי"ם, אם אין ברירה מן הסתם פעם בשבוע עדיפה על בכלל לא!.
    2. שיפור ריצה בזמן: מודדים 100% של המרחק, לאחר מכן מוסיפים 10% למרחק ו 10% לזמן. רצים את הריצה הארוכה כשבועיים במשך 3 אימונים בשבוע, לאחר מכן תחזור למרחק המקורי ותמדוד שוב- וחוזר חלילה.
    3. ספרינטים- עובדים על ספרינטים.
    4. מתח- האם אתה מתאמן בחדר כושר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה