כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    שלום
    22/03/2013

שלום,
    אני אמור להתגייס בחצי שנה הקרובה ויש לי מספר שאלות.
    1. כבר הרבה מאוד זמן לא עבדתי על הכושר שלי האירובי. לפחות שנה לא רצתי כמעט לא שחיתי ולא עשיתי כלום שעובד על הסיבולת לב ריאה. אני רק עובד על חיזוק הגוף ופעילות אנארובית. המטרה שלי להיות קרבי ולהגיע בכושר הכי טוב שאני יכול.
    השאלה שלי איך אני מתחיל להיכנס לכושר אירובי, בלי לחוות עומס יתר, לאט לאט, אני התחלתי עכשיו הרבה ואני מתעייף מהר וקצת קשה לנשום.
    ומה הפעילות שיותר מועדפת או שכדאי לשלב, ריצה, שחייה, קפיצה בחבל ??

2. האם אפשר לשרת בסיירות גם עם אלרגיה קלה מאוד או אסתמה קלה מאוד ?

תודה רבה על התשובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה ?

שלום
    03/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

דני בארי
    06/04/2013

שלום לך תודה רבה.
    ראשית הפעילות הבריאה ביותר היא שחייה אך מאחר ובצבא תצטרך לבצע פעילות אירובית ביבשה אני ממליץ לך לשלב.
    תוכנית רצינית אמורה להיות מותאמת אישית אך מאחר ואינני מכיר אותך ואת רמתך אינני יכול לומר לך אישית בגדול אתה יכול להתחיל מריצה של ק"מ- עד שניים 3 פעמיים בשבוע ולהעלות ע"פ הרמה.
    לגבי השאלה השנייה התשובה היא כן אך כמובן תלוי ברמת האסטמה (יש 6 רמות מפרופיל 45 עד 97!) וכמובן למה האלרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

שלום
    08/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה