מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותשלום22/03/2013
שלום,
אני אמור להתגייס בחצי שנה הקרובה ויש לי מספר שאלות.
1. כבר הרבה מאוד זמן לא עבדתי על הכושר שלי האירובי. לפחות שנה לא רצתי כמעט לא שחיתי ולא עשיתי כלום שעובד על הסיבולת לב ריאה. אני רק עובד על חיזוק הגוף ופעילות אנארובית. המטרה שלי להיות קרבי ולהגיע בכושר הכי טוב שאני יכול.
השאלה שלי איך אני מתחיל להיכנס לכושר אירובי, בלי לחוות עומס יתר, לאט לאט, אני התחלתי עכשיו הרבה ואני מתעייף מהר וקצת קשה לנשום.
ומה הפעילות שיותר מועדפת או שכדאי לשלב, ריצה, שחייה, קפיצה בחבל ??
2. האם אפשר לשרת בסיירות גם עם אלרגיה קלה מאוד או אסתמה קלה מאוד ?
תודה רבה על התשובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה ?
שלום03/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות - תגובה
דני בארי06/04/2013שלום לך תודה רבה.
ראשית הפעילות הבריאה ביותר היא שחייה אך מאחר ובצבא תצטרך לבצע פעילות אירובית ביבשה אני ממליץ לך לשלב.
תוכנית רצינית אמורה להיות מותאמת אישית אך מאחר ואינני מכיר אותך ואת רמתך אינני יכול לומר לך אישית בגדול אתה יכול להתחיל מריצה של ק"מ- עד שניים 3 פעמיים בשבוע ולהעלות ע"פ הרמה.
לגבי השאלה השנייה התשובה היא כן אך כמובן תלוי ברמת האסטמה (יש 6 רמות מפרופיל 45 עד 97!) וכמובן למה האלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
שלום08/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)