מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לעשות תרגילי בטןאביטל25/05/2008
אני לא מצליחה להתרומם בתרגילי בטן אפילו פעם אחת ואני נורא מתץביישת כשזה קורה בקבוצה כי אני ממש לא מסוגלת לעלות, אז אני עושה כאילו, אני חייבת לשפר את המצב שלי, מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יובל קפיטולניק26/05/2008שלום אביטל,
לכל אחד יש את היכולת הבסיסית שלו, היות וקשה לך לבצע תרגילי בטן רגילים, עלייך להוריד דרגת קושי עד שתוכלי לבצעם.
בצעי תרגילי בטן בצורה קלה יותר אחת ליומיים, התמידי בפעילות ולאט לאט תוכלי להתרומם בתרגילים רגילים.
דוגמה ל-2 תרגילים:
1) שכבי על מזרן על הגב כשראשך קרוב לסולם שבדי (או כל דבר אחר שיכול לתמוך בידייך), אחזי את השלב השני בסולם, כופפי ברכיים כשכפות רגלייך באוויר וקרבי את הברכיים לחזה והרחיקי.
בצעי 2-3 סטים , 10-15 חזרות.
2) שכבי על ספסל בשיפוע של כ-30 מעלות על הגב כשראשך בחלק הגבוה של הספסל ובצעי כפיפות גב(תרגילי בטן). 2-3 סטים, 10-15 חזרות. כשהביצוע יהיה קל לך, הקטיני את השיפוע עד שתגיעי למצב בו תוכלי לבצע תרגילי בטן ללא שיפוע.
ממליץ לך להתאמן על כושר גופני כללי ולא רק בתרגילי בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)