הכנה לכושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה לכושר קרבי
    א'
    30/07/2008

שלום, אני בן 17 ואני רוצה להתגייס ליחידת דובדבן. אני הולך לחדר כושר קרוב ל-3 חודשים ואני מתמיד. אבל אין לי מושג כיצד לשפר את הריצה (אני בקושי רץ 8 דקות) מבחינת אימוני כוח אני טוב אבל כשזה מגיע לסיבולת לב ריאה- אני גרוע! יש לי עוד חצי שנה עד לגיבושים... מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לכושר קרבי

הוספת תגובה

• תשובה

יובל קפיטולניק
    02/08/2008

תהיה רגוע יש לך המון זמן ואין ספק שתשתפר מאוד עד הגיבושים. אם מתמידים הכי קל לשפר סיבולת אירובית. 4-5 פעמים בשבוע תקדיש בכל פעם 45 דקות לפעילות אירובית. ביום שאתה עושה אימון כח בצע את האימון האירובי אחריו. אם אתה מתאמן אימון כח בבוקר, תוכל לעשות את האימון האירובי אחר הצהריים או בערב. תתחיל את האימון האירובי בריצה קלה, כשאתה מתעייף עבור להליכה, וכשמתאושש שוב ריצה קלה, כך 45 דקות. תוך מספר חודשים תוכל לבצע 45 דקות ריצה רצופה ואז על מנת לשפר עוד יותר את הכושר תבצע אימון אירובי המכונה "פארטלק" שהוא אימון שינויי קצב שכולו בריצה, כלומר, במשך 45 דקות אתה עובר מריצה קלה למתגברת וחוזר חלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה