שייטת 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שייטת 13
    axl
    06/08/2008

שלום אני בן 17 וקצת ואני מאוד מאוד רוצה לשרת בשייטת 13התחלתי להתאמן לבד:ריצות חדר כוח וכולי..אני יודע מה אני עושה ובכל זאת בגלל שאני רוצה להיות בשייטת,יש דברים אחרים שאני צריך לעשות? ועוד דבר..כל פעם שיש גיבוש או גדנע אני מפספס כי אני לאדע מתי זה יוצא למרות שאני מחפש ונובר באתרים תוכלו אולי לתת לי רשימת מועדים עדכנית?זה יעזור לי מאוד =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שייטת 13

הוספת תגובה

• שייטת

דני בארי
    07/08/2008

ראשית ברצוני לאחל לך בהצלחה במשימתך.
    כעיקרון הכנה לכל גיבוש (ושייטת בפרט) הדבר המרכזי הוא שיפור היכולת המנטאלית מאחר וזה הדבר החשוב- אי לכך מומלץ לבצע אימונים במסגרת כושר קרבי מאחר ולבד לא ניתן להגיע לאותם צרכים ואמנה מס' דברים:
    1. עבודת צוות- רק באימון עם אנשים נוספים ניתן להתאמן על שיתוף פעולה, עזרה וכו'.
    2. אימון אלונקה- מן הסתם לא ניתן להתאמן לבד.
    3. הכוונה מקצועית לדברים רלוונטים.
    4. אך החשוב מכל הקטע המנטאלי- לא ניתן להתאמן לבד ואתן דוגמא מוחשית, נאמר לכם לזחול עד נק' מסוימת ו-2 מ' מן הנק' מאריכים לכם הזחילה ב-100 מ'. על דבר כזה לא ניתן לעבוד לבד רק עם משהו שמבצע ואתה לא יודע. על משימות כאלו חייבים לעבוד מאחר ומי שיבוא לא מוכן יישבר בלי כל ספק.
    לגבי השאלה השנייה להתמיין לשייטת יש שני מועדים:
    1. גדנ"ע בסוף כיתה יא' (אך תחילת המיון במהלך יא')- ישנם פרסומים בתקשורת ובאתר של idf .
    2. מי שזכאי ליום סיירות בכיתה יב' , יש שני מועדים בינואר וביולי. ביום הסיירות ניתן לקבל גיבוש שייטת (כמובן למתאימים בלבד) ולאחריו הגיבוש הנכסף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה..

axl
    07/08/2008

הייתי היום בבדיקות לשייטת כי ביום שני יש גדנע צלילה. אמרו לי "לפמפם" (צביטת האף ונשיפה חזקה עד שמרגשיםשחרור לחץ באוזניים) ואמרו לי שהתפקוד של עור התוף הוא גבולי,ביחס למי שרוצה להתקבל לשייטת,זה לא אומר שפסלו אותי,רק אחרי יום הסיירות עושים את הבדיקות המקיפות אבל אנלא יכול להשתתף בגדנע השאלה היא האם אני יכול "לאמן" את עור התוף ואם כן איך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    09/08/2008

השאלה היא רפואית ואני ממליץ לך להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון, או בפורום רפואה (תקפיד שהתשובה תהיה ממומחה ולא מאחד מחברי הפורום).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה