קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר
    שמוליק
    21/08/2008

שלום, אני בן 17, הגובה שלי הוא 1.93 והמשקל שלי הוא 74 (אני יודע שאני צריך לעלות במשקל ואני לא מצליח)... ואני מתאמן כבר חודש בחדר כושר. קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר - ואני יודע שאני צריך כושר מצויין לזה, ואני צריך יעוץ ממה להתחיל בשביל שאני באמת אהיה בכושר - (אני לא מסוגל לעשות מתח - בקושי אחד), ואני דואג איך אני אסתדר בשבוע גיבוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לשמוליק וכל המתגבשים העתידיים

דני בארי
    21/08/2008

היי שמוליק, אני מבין את הרצון שלך לשפר את יכולותיך הגופניות אך כל מי שהשתתף בגיבוש יספר לך כי הדבר החשוב ביותר בגיבוש (ולא משנה אם גיבוש צנחנים, מטכ"ל או טייס) הוא היכולת המנטאלית. כושר גופני יעזור לך בחלק הראשוני והדבר רלוונטי יותר ככל שהגיבוש ארוך יותר.
    במילים פשוטות בגיבוש מחפשים את האנשים שיכולים להתמודד עם קשיים ולאוו דווקא את בעלי הכושר הגופני.
    כמובן שאתה יכול להתאמן בחדר כושר או לבצע אימוני חוץ (ריצות, זחילות, ידיים בטן וכו') אך אם אתה רוצה להתכונן למיון כראוי הצעתי להצטרף למסגרת רלוונטית
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה