מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבחני בר-אורצליל23/08/2008
היי אני אומרה לצאת לקורס קצינים בקרוב, וחשוב לי להצליח בבר-אור, וגם בכלל להכנס קצת לכושר (לנצל את המוטיבציה).. התחלתי לרוץ 2000, כרגע אני רצה ב14 דקות בערך.. אבל זה מאוד קשה לי ואני ממש סחוטה בסוף.. בנוסף אני עושה שכיבות שמיכה.. ומנסה לעבוד בחדר כושר על שרירי היידים והחזה כדי להתקדם עם זה הבעיה שלי היא הבטן- אני מנסה לעשות כפיפות בטן אבל אני מרגישה שאני עושה משהו לא נכון- אני לא מרגישה שהתנועות אפקטיביות בכלל! ניסיתי לבד על הרצפה וגם על הכסא הזה שיש בחדרי כושר, וגם על כדור.. הכדור היה יחסית טוב אבל עדיין.. מרגישה שהכפיפות לא אפקטיביות.. אני עושה 4 סטים של 20... יש משהו שאפשר לעשות? דגשים מיוחדים לכפיפות שיעשו אותן אפקטיביות וטובות? הבנתי גם שבמבחן עצמו דורשים לעשות "שכיבה לישיבה" עד הסוף- שזו צורה לא כל כך מומלצת לכפיפות בטן בדרך כלל- האם להתאמן ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צליל
יובל קפיטולניק24/08/2008לגבי ריצת 2000 שם המשחק זה הסתגלות.
המשיכי לרוץ לפחות 3 פעמים בשבוע הגוף יסתגל למאמץ, ואם לא תגבירי את הקצב , הריצה תתחיל להיות לך קלה יותר.
בחדר כושר התאמני בצורה מאוזנת על כל קבוצות השרירים.
את מיחסת חשיבות גדולה מידי לשרירי הבטן , עבדי עליהם כחלק מתוכנית כוללת ובעיקר בצורה מאוזנת עם השרירים שזוקפים את הגב.
צורת האימון לתרגילי הבטן (כמו בכל תרגיל) תלויה במטרה וכך גם ההמלצות , לכן לא הייתי אומר על תרגיל "לא מומלץ".
ישנם ענפי ספורט שדווקא העליה משכיבה לישיבה כן מומלצת , שוב הכל תלוי במטרה.
במקרה שלך המטרה היא לעבור את מבחן בר אור שבו נדרשת עליה עד ישיבה (זו בהחלט מטרה)
ולכן התאמני בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)