גיבושון משטרה ותוכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיבושון משטרה ותוכנית אימונים
    עדי
    08/09/2008

שלום !!! אודה לכם אם תגידו לי מה התוכנית האימונים המומלצת לגיבושון משטרה ? כמה זמן לפני הגיבושון להתחיל באימון ? תודה . הפנו אותי מפורום גיבוש גופני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיבושון משטרה

דני בארי
    08/09/2008

היי עדי.
    לא הבנתי האם מדובר על גיבושון של המשטרה הכחולה, יס"מ ודומיו או משהו מתחום הצבא.
    אשמח מאוד למיקוד וכך אוכל לענות .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיבוש משטרה כחולה

עדי
    21/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משטרה כחולה

דני בארי
    23/09/2008

כעיקרון גיבושון משטרה כחולה זה לא משהו יותר מדי רציני. הייתי ממליץ להתאמן 3 אימונים שבועיים (יום אימון, יום מנוחה) על פעילות אירובית (ריצת משך), ספרינטים, כוח: שכיבות סמיכה, בטן לסוגיו השונים ומתח. לגבי השאלה מתי להתחיל כעיקרון ככל שיותר מוקדם יותר טוב אך להגיד נקודתי אינני יכול מאחר ואני לא מכיר אותך (רמת כושר עכשוית, קצב התקדמות, מגבלות) אך כעיקרון 3 אימונים שבועיים זה מצוין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת כושר גופני עכשווי

עדי
    24/09/2008

דני שלום : הכושר הגופני שלי מסתכם בהליכות של חצי שעה- שעה פעמיים או שלוש בשבוע . פעם בשבוע שעה וחצי שחייה בבריכה וטיפול הידרותרפיה . ובנוסף פעם בשבוע אימון אירובי של שעה . יש לציין שאני מיועדת לא לתפקיד שטח סיור פרופר אלא יותר מנהלתי . האם יש הקלות בענין זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיון משטרה

דני בארי
    25/09/2008

היי עדי.
    להלן ציטוט לגבי שאלתך מהאתר של משטרת ישראל:
    "למועמדים לתפקיד ייעודי (סיור, תנועה, חקירות, בילוש ועוד) - גיבושון
    הגיבושון מתקיים במשך יומיים-שלושה, בתנאי פנימייה בבית הספר לכושר מבצעי של המשטרה, בנעורים. בגיבושון תבדק התאמתך לשירות בתחום הכושר המבצעי, בתחום החברתי ובתחום הפסיכולוגי.
    מבדקים ייערכו על ידי מדריכי כושר, קצינים ופסיכולוגים של משטרת ישראל"
    אינני מכיר את המיון באופן אישי אך זה לא אמור להיות משהו ברמה גבוהה.
    הייתי מוסיף עבודת כוח לאימונים שלך.
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושנה טובה

עדי
    27/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפים לגיבושון

אשר
    29/06/2009

מדובר ביומיים מאוד אינטנסיביים שבהם מועברים הן סימולציות ברמה האישית ובנסוף סימולציות ברמת הקבוצה חשוב להיות אתה עצמך ולא לנסות לאמץ לעצמך דמות שבנית בראש מיותר לומר שמבחן הברו"ר שמועבר ביום הראשון הוא לא ברמה הקשה ביותר אבל הרף הוא מאוד גבוהה לכן המלצה שלי היא להיכנס לכושר של ריצה שכבות שמיכה וכפיפות בטן לפני אחרת חבל על ההקצאה של אותו המרחב לגיבושון. בגיבושון ייצא לך להיתקל באנשים באמת איכותיים המטרה הראשית היא לא להתנצח איתם אלא לצרף אותם לחיכך וכך לעבור את כל המשימות ככוח מגובש ומוצלח יותר

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה