מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתחיל להכנס לכושראריאל12/09/2008
שלום. נכנסתי לפורום כי אני רוצה להכנס לכושר קרבי אך הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל. ראיתי שכתוב שישנם מדריכים בפורום אך לא מצאתי אותם. אני אשמח אם תעזרו לי למצוא אותם. זה חשוב לי מאוד העניין של להכנס לכושר וכל טיפ ועזרה אפשרית יעזרו לי מאוד... תודה, אריאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר קרבי
דני בארי13/09/2008היי אריאל ראשית כל כבר מצאת אחד מאחר ואני מדריך כושר קרבי.
שנית מהיכן אתה בארץ?- כך אוכל לכוון אותך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אריאל15/09/2008אני מפתח תקווה אבל אין לי כסף כדי להרשם לקורס כזה לכן אני מתחיל לבד.... יש לי איתי כמה חברים ביחד ככה שתהיה לנו מין קבוצה קטנה.... אני ממש ישמח לקבל מדריכים ושיטות אימון. תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
דני בארי18/09/2008שימי, אני לא מבין את המושג שממש תשמח לקבל מדריכים, אשמח שתסביר לי.
לגבי שיטות אימון אתם צריכים לבצע מס' דברים:
1. עבודה מנטאלית.
2. שיפור הכושר גופני הכללי.
3. פיתוח יכולת עמידה מול קהל, העברת הרצאות.
4. עבודה על זחילות, שקים, אלונקה אם יש וכו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אריאל21/09/2008אני מצטער אם לא הסברתי נכון. שהשתמשתי במושג מדריכים לא התכוונתי למדריכים אנשים אלא מדריכים כתובים. מה שאנחנו מנשים להשיג באימונים הוא שיפור הכושר הגופני וזה בעצם מה שהתכוונתי לשאול עליו. איך טוב לעשות את זה, איך לבנות תכניות אימון ומינונים של ריצות. תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר קרבי
דני בארי23/09/2008אריאל, אינני יודע להגיד לך היכן תמצא מדריך כתוב של כושר קרבי מאחר והנושא הוא חסוי (לי אישית לקח כחצי שנה לכתוב את תוכנית האימון של אלו"פ ועד היום אני מוסיף ומעדכן כך שאני אישית (כמו יתר גופי ההכנה לצבא) לא מפרסמים בפומבי את תוכנית האימון. כך שכאן לא אוכל לעזור לך.
לבנות תוכנית אימון זה לא על רגל אחת ואתה חייב איש מקצוע שיוודא שאתה לא חורג מסרגל המאמצים.
ומהשאלה הראשונה הייתי מציע שתבדוק בעיר מגוריך קורס של כושר קרבי בד"כ הגופים הרציניים מציינים שבמידה ויש בעיה כלכלית הם מסיעים- זה הזמן לבדוק את אמיתות הדברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)