מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבדקים לקורס אחידיקי27/09/2008
שלום לכם. כחלק ממיונים של הקורס אנו נדרשים לעמוד בכמה וכמה דרישות 3000 מטר ב13 דקות 70, כפיפות בטן כפולות(90 מעלות ברגלים),12עליות מתח ו16 עליות מקבילים למעשה החילותי להתאמן לפני כשבועים וההספק דל ביותר התוצאה הטובה ביותר בריצה הינה 14.5 דקות 8עליות מקבילים, 20 כפיפות בטן איכותיות ורק 3 עליות מתח ואני צועק הצילו... מה עלי לעשות ואיך לשפר דרסטית את הכושר האירובי והפיזי? נשאר לי עוד חודש ואני בלחץ עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור הכושר הגופני
דני בארי28/09/2008היי יקי.
כפי שאני נוהג לענות אני מזכיר ואומר שאינני מכיר אותך ומה שאני מציע זו אחת האופציות האפשריות:
1. הריצה - הייתי רץ מרחק של 3,500 יום בקצב 100 % , יום בקצב בינוני כך 4 ימים, ביום החמישי מנוחה וביום השישי ריצת 3000 100%.
2. בטן- עבודה של כל יום סט אחד של מכסימום ועוד מס' סטים של חזרות מס' שונים בצורות שונות.
3. מתח ומקבילים- סט ראשון 100% דקה- שתיים מנוחה, סט שני 50% כנ"ל מנוחה, סט שלישי 75% את הסטים הנ"ל הייתי מתחיל בשבוע הראשון פעם ביום ובשבוע השני עולה לפעמיים ביום ביום השישי מומלץ לבצע מנוחה ולא לבצע כלל.
יקי, יכול להיות שהפעילות מעט קשה מדי אך אין ברירה, אין לך זמן!!!
בכל מקרה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה ושאלה נוספת..
יקי02/10/2008תודה על ההדרכה והתמיכה. שאלה נוספת, האם בזמן שנותר כדאי להרשם למכון כושר בתקווה שעבודה עם משקלים משתנים ומספר חזרות קבוע יתן תוצאה אפקטיבית ומהירה יותר? או שזו טעות ועלי לעלות מה-מעט חזרות לכיוון יותר חזרות? (ובהנחה ואנו מזניחים את השיקול הכלכלי...) (וקשה זה רק בראש..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
דני בארי04/10/2008יקי, חדר כושר זה דבר טוב אך בהקשר שלך הייתי ממליץ להמשיך ולעבוד על הפרמטרים הרלוונטים ואת כל האקטים להם אתה נדרש ניתן לבצע (בטח ובטח ברמת הכושר הגופני הנוכחי) לבד.
לסיכום תמשיך לעבוד בחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום...
שירז דנדיקר14/11/2008שלום... ברצוני לדעת מתי אפשר לבוא למבדקים האלה ולהבחן? תודה שירז...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזמנים, לא באים.
יקי15/11/2008אם סיימת צבא קרבי רובאי07 לפחות או קורס קצינים, אתה יכול להגיש מועמדות באתר השב"כ לכמה תפקידי שטח. תפקידי השב"כ דורשים מעבר של קורס אחיד בן חודשיים לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)