שאלה בקשר ליום סיירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר ליום סיירות
    דני
    11/10/2008

רציתי לדעת איך מומלץ להתאמן לקראת סדרי ההגעה בדיונות ביום סיירות.. ועוד שאלה.. האם זה נכון שאסור לרוץ כל יום??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר ליום סיירות

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    11/10/2008

כעיקרון לא מומלץ לבצע פעילות עצימה (כולל ריצה) יום אחרי יום, אם אתה רץ ריצה בקצב קל עד בינוני אין שום בעיה לרוץ כל יום -הכל תלוי מה אופי הפעילות.
    לגבי יום סיירות אנשים מתאמנים עבור זה 4 חודשים!!! זה לא רציני מבחינתי לענות תשובה כדרך אגב איך מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון

דני
    14/10/2008

כן גם אני מתאמן הרבה זמן לקראת יום זה אבל רציתי אולי לשלב אימון ספציפי לדיונה ובשביל זה ביקשתי את עצתך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    15/10/2008

דני, אני לא מפרסם את תוכנית האימון שלי בשום מדיה אך באופן עקרוני מן הסתם אתה צריך להתאמן עם עוד כמות גדולה של אנשים ןלהשתבץ באופן ססטמטי (פחות או יותר באותו מיקום).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה