סירת מטכל"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירת מטכל"
    אלעד
    29/10/2008

שלום אני בן 16 ורוצה מאוד לתקבל לסיירת מטכל" רציתי לדעת אם אני יכול לתקבל ברמה פיזית כמו שאני עכשיו אני עושה ריצה של 3 וחצי קילומטר ב17 דקות 80 שכבות שמכה 100 בטן 30 מתח ועוד שאלה אם משקולות מפריע לגבוה וגם מה יותר טוב לעשות 80 שכבות שמכה מהר הוא לאט 30 תודהה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סירת מטכל"

הוספת תגובה

• שלום אלעד,

יובל קפיטולניק
    29/10/2008

הבסיס הפיזי שלך טוב מאד אך על מנת להתקבל לסיירת מטכ"ל לא פחות חשוב החוסן המנטלי ,שבחלקו קשור הכושר הגופני. לעתים מתקבלים חברה עם כושר גופני פחות טוב ולהיפך כאלה עם כושר גופני מצוין לא יתקבלו כיוון שהגיעו לשבירה מנטלית כתוצאה מהקושי הפיזי. בכל מקרה אני מציע לך להוסיף אימונים לרגליים ולזוקפי הגב. ממליץ בחום לכלול בתוכנית השבועית שלך פעמיים שלוש אימון בחדר הכושר על כל קבוצות השרירים, וכן לכלול בתוכנית תנועתיות ומתיחות וזאת על מנת לשפר את הכושר ולמנוע פציעות בעתיד.
    עבודה נכונה עם משקולות בהתאם לנתוני המתאמן אינה פוגעת בדבר (רק משפרת) ובכלל זה בגובה.
    מספר החזרות בסט, מהירות הביצוע, רמת העומסים וכו' נגזרים ממטרות המתאמן, שבאות לידי ביטוי בתוכנית הכללית.
    בהצלחה, אתה בדרך הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה