פיתוח סיבולת לב ריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח סיבולת לב ריאה
    שומאל
    10/11/2008

היי! איך אני יכול לפתח את סיבולת לב הריאה שלי? התחלתי בקצת כושר לקראת הגיוס, כמו ריצה של 300 מ', הרמת משקולות, כפיפות בטן וקצת שכיבות סמיכה. למרות הכושר, אני עדין מרגיש שאני מתעייף מהר מאוד, ולקראת סוף הריצה אני זוחל יותר מאשר רץ. מה ניתן לעשות כדי שאני אגיע מוכן לטירונות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח סיבולת לב ריאה

הוספת תגובה

• שלום לך,

יובל קפיטולניק
    10/11/2008

סיבולת לב ריאה תפתח ע"י אימון אירובי בנפח גדול בו תשלב ריצה והליכה. התחל באימון בן חצי שעה בתחילתו תרוץ ריצה קלה, כשאתה מתעייף עבור להליכה וכשאתה מתאושש חזור שוב לריצה. כל עשרה ימים הוסף 5 דקות לפעילות עד 45 דקות. תרגילים לחיזוק שרירים כמו שכיבות סמיכה, מתח, תרגילי בטן, כוח רגליים וכו' בצע 3 - 4 ימים בשבוע בימים לא עוקבים. הקפד לבצע חימום תנועתיות ומתיחות. לגבי השאלה השניה, מה שעליך לעשות על מנת להגיע מוכן לתירונות זה להמשיך להתמיד בפעילות והכושר ישתפר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה