אהלן, שאלה בקשר לבר אור ויום סיירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהלן, שאלה בקשר לבר אור ויום סיירות
    תמיר
    14/11/2008

אז ככה בבר-אור לפי מה שהבנתי ישנם שלושה מבחנים: 1.ריצת 2000. 2.בטן מקס'. 3ידיים-מקס'. בריצה אני משיג תוצאות יפות מאוד ויורד מ6:50 ל2000, אך הבעיה שלי היא בידיים ובבטן שבהם אני מצליח לעשות 50 בכל אחד. השאלה שלי כיצד אני יכול לשפר זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    15/11/2008

היי תמיר.
    סה"כ התוצאות שלך הן טובות.
    ידיים התוצאה המכסימאלית היא 74 ובטן 86 הייתי מציע לך לעבוד סטים של 89%-90% מהיכולת המכסימאלית (גירוי הסף) וכך תשפר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה מהירה ועוד שאלה

תומר
    15/11/2008

נניח סטים של 35-40 ידיים, מה אמור להיות זמן המנוחה בניהם? והאם אפשר וכדאי לעשות סט ידיים 35-40 אח"כ סט בטן 35-40 ואז שוב לחזור על סדר זה? או שעדיף לסיםי עם הידיים ולהתחיל בטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    16/11/2008

הייתי מבצע סט ידיים כ-דקה- דקה וחצי מנוחה 3 פעמים (סביר להניח שלסט השלישי תצטרך יותר מנוחה) ומבצע בניפרד את הבטן ( תשקיע בכל סט בניפרד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה