גיבוש מטכ"ל:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיבוש מטכ"ל:
    אבי
    18/11/2008

אהלן.. בעקבות אירוע של חזה אוויר + חזה דם ספונטי הייתה לי ועדה רפואית שקבעה לי פרופיל זמני 24 לחצי שנה.. החצי שנה תמה בפברואר.. כאשר בפברואר תהיה לי ועדה רפואית נוספת ונאמר לי שבמידה והכל יהיה תקין כמו עכשיו אז הפרופיל שלי יעלה ל - 82 (בעבר היה 97.. לפני האירוע). מבחינת הערך המספרי זה לא מונע ממני גיבוש מטכ"ל.. עברתי יום סיירות עוד לפני האירוע וקיבלתי גיבוש מטכ"ל.. דחיתי אותו ולא נכחתי בגיבוש מטכ"ל באוקטובר לפני כמה שובועת בגלל האירוע.. ועוד לפני הגיבוש דחיתי מול מדור סיירות את הגיבוש לאפריל. השאלה אם הסעיף של חזה אוויר ספונטני הוא סעיף פוסל או לא? תיאורטית זה לא אמור לפסול לטעמי כי לא נגרם חס וחלילה שום נזק בלתי הפיך.. כאשר בנוסף לכך לא במטכ"ל ולא בשלדג יש צלילה.. והדבר היחידי שיכול להוות בעיה כאשר מדובר בתופעה השל חזה אוויר ספונטני זאת צלילה - כאשר ברמת העיקרון נאסר עלי יותר לצלול אי פעם (לא צללתי אף פעם..)אבל זה נתון לויכוח ולבדיקות נוספות.. אשמח לתשובות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיבוש מטכ"ל:

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    20/11/2008

היי אבי.
    מאחר ואינני רופא לצערי לא אוכל לתת לך פיתרון מדויק, להערכתי ומנסיוני לא יקחו סיכון מאחר ובגיבוש מטכ"ל אתה נדרש למאמצים ברמה מאוד גבוהה והם מעדיפים לא לקחת סיכון (בסוף בסוף אתה עוד לא חייל). זאת כמובן בלי קשר לצלילה.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה