שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עינת
    30/11/2008

אני בת 20. יש לי כרס בינונית ואני רוצה להורד אותה ואני עושה כל יום בין 60 ל90 כפיפות בטן לפני השינה כבר כמה חודשים אבל אני לא רואה שינוי.. ואני מקפידה לאכול בין 1200ל 1500 קלוריות ביום.. מה אפשר לעשות בשביל שתהיה לי בטן שטוחה ושרירית??תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום עינת,

יובל קפיטולניק
    01/12/2008

תרגילי בטן מחזקים את השריר שמתחת לשומן ואינם מורידים אותו ישירות. לדאבוננו אין הרזיה מקומית, כלומר, לא ניתן להוריד שומן באמצעות פעילות ברמה נקודתית. לפי מה שאת מתארת כנראה ששרירי הבטן שלך כבר "מחוטבים" והבעיה היא בהסרת השומן. שווה גם לבדוק אם את מבצעת את התרגילים בעומס שמאתגר את שרירי הבטן (כלומר מבצעת בין 15 - 20 חזרות בסט מאומץ ) מעבר לכך, אני מציע להגביר את הפעילות הגופנית ולא להסתפק רק בתרגילי בטן. עליך לבצע תרגילי חיזוק שרירים לכל קבוצות השרירים בגוף, שיאפשרו לך להעלות את מסת השריר בגוף ולהגביר את "שריפת הקלוריות" מסביב לשעון, וכן לבצע אימוני סיבולת לב ריאה, ששורפים הרבה קלוריות במהלך הפעילות.
    באשר לתזונה - אם אכן את צורכת 1200 - 1500 קלוריות ביום (מנהלת יומן אכילה?) ממליץ להיוועץ בדיאטנית באשר לתפריט שלך, הרכב התזונה (מקור הקלוריות),פריסת המזון על פני היום וכו'. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה