כאבי רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים
    הראל
    01/12/2008

אני רץ 3 פעמים בשבוע לא בסדר מסוים ומתי שאני רץ נורא נורא כואב לי בכפות הרגליים ובשריר האחורי מתחת לברך וזה מקשה מאד על הריצה, חשבתי שזה יעבור עם הזמן אבל זה לא עובר, מה לעשות כדי להוריד את כמות הכאבאו להפסיק אותו?(הכאב עובר מעט זמן אחרי שאני מפסיק לרוץ הוא לא נמשך) אני מלא ואני רוצה להוריד משקל, יש לי שתי אפשרויות או לרוץ 25 דקות עם הפסקות שבהן אני הולך(זה מסלול שאני קבעתי לעצמי) או ללכת הליכה מהירה בערך שעה פלוס מינוס, מה עדיף בשביל לרזות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים

הוספת תגובה

• שלום הראל,

יובל קפיטולניק
    02/12/2008

יתכן ומדרסים יועילו לך בהפחתת הכאב ואף במניעתו. ממליץ להיוועץ ברופא ו/או במומחה למדרסים. מבחינת הפעילות, אל תבצע פעילות שגורמת לך לכאבים. אם כואב לך בריצה עבור להליכה.
    באשר לשאלה השניה - באופן עקרוני בשריפת כמות נתונה של קלוריות, ככל שהפעילות תהיה ארוכה יותר כך תשרפנה יותר קלוריות ממקור שומני (שזוהי למעשה מטרתך). אין לי נתונים לגבי קצב הפעילות שלך (ריצה, הליכה) אך לפי התאור אם אינך קצר בזמן לצורך המטרה האישית שלך עדיפה הליכה. (מתוך הנחה שאתה שורף לפחות אותה כמות קלוריות בפעילות ההליכה הממושכת שלך בהשוואה לריצה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה