עברתי אירוע של פריקרת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עברתי אירוע של פריקרת כתף
    תומר
    08/12/2008

חבר נתן לי מכה רצינית בכתף, היא יצאה ממקומה אך החזרתי אותה לאחר מספר שניות האם אפשר להפסיק לחשוב על קרבי? ומה בנתיםם אני יכול לעשות כאשר אני עם משולש למשך חודש? יש לי אופני כושר בבית האם זה עוזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עברתי אירוע של פריקרת כתף

הוספת תגובה

• ואפשר לעבוד על בטן עם המשולש?

תומר
    08/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר שלום,

יובל קפיטולניק
    08/12/2008

אפשר להמשיך לחשוב על קרבי אך עליך לשקם את הכתף בפיזיותרפיה. לאחר מכן עליך להמשיך ולבצע תרגילים לחיזוק השרירים הסובבים את הכתף על מנת שיחזיקו היטב את ראש המפרק במקומו וימנעו פריקה נוספת. תרגילים אלו ניתנים לביצוע בעזרת גומיות כושר בכל מקום. בקש הנחיות מהפיזיותרפיסט.
    ישנם הרבה דברים שניתן לבצע גם עם משולש. תרגילי בטן, גב תחתון, תרגילי רגליים: סקווטים, מכרעים וכו'. אופני כושר הם פתרון מצוין עבורך לשמירה על הכושר במצבך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה