כושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר קרבי
    יונתן
    14/12/2008

שלום, יש לי עקמת טורקלית (30%), התגייסתי לפני שנתיים למסלול העתודה כאשר במקביל עסקתי בהמון פיזיותרפיה. מה שהביא לחיזוק מאד משמעותי לשרירי הגב שלי וליציבה. בעקבות כך הגשתי בקשה לועדה רפואית והוחלט להוריד לי את סעיף העקמת כלא היה מהפרופיל הרפואי. לכן החלטתי לפרוש מהעתודה כדי להתגייס לשירות קרבי, בשאיפה להגיע למגלן או סיירת צנחנים. כאמור אני בן 21, הכושר שלי סביר, אך בהחלט לא מספיק לגיבוש היחט"יות והייתי מעוניין לקבל פרטים על חוגי כושר קרבי כהכנה לגיבוש, האם ניתן להצטרף לקבוצה כזאת בהתראה כזאת קצרה (3 חודשים לפני הגיוס המחודש) והאם הדבר באמת יעיל. תודה רבה, יונתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר קרבי

הוספת תגובה

• כושר קרבי

דני בארי
    15/12/2008

ניתן להיצטרף לפעילות כושר קרבי בכל עת כמובן שככל שתרשם מוקדם יותר תוכל "לספוג" יותר.
    לגבי היעילות זה מאוד תלוי בך- אצלי היו לא מעט אנשים שמרמה בסיסית ואף ירודה ב-4 חודשים קבלו מטכ"ל ביום סיירות, בקיצור תלוי בך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה