שאלה גדנ"ע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה גדנ"ע
    גיא...
    17/12/2008

היי, אני כיתה ט' עכשיו ואני רוצה בכיתה י"א ללכת לגדנ"ע צלילה כי אני רוצה שייטת... הקיצר כרגע אני עם שיער ארוך[קוקו] ואני לא רוצה להסתפר עד סוף י"ב כאילו אני לא יסתפר עד סוף י"ב. רציתי לדעת אם לגדנ"ע צריך להגיע עם שיער קצר... או שאפשר לבוא עם שיער ארוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה גדנ"ע

הוספת תגובה

• שיער ארוך

דני בארי
    17/12/2008

גיא אתה יכול להגיע אפילו עם קוקיות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• D:

גיא...
    18/12/2008

אוקיי תודה רבה לך, עכשיו שאלה שאולי לא קשורה כל כך לשייטת אבל אני רוצה ללכת לחדר כושר, ואני גר בקיבוץ והחדר כושר הוא בחינם... ועכשיו מנהל של החדר כושר קבע שמותר להכנס רק מגיל 17 ואני יהיה בן 15 עוד חודש אין לי סבלנות אליו , הוא חושב שבגלל שאני קטן אני לא מבין, אז זהו שאני מבין אפילו בניתי לעצמי תוכנית מותאמת עם עזרה של אנשים שמבינים.... רציתי לשאול באיזה גיל קבעו שמותר להכנס לחדר כושר, שהוא לא סתם יבלבל לנו בשכל אם מותר להכנס כבר בגיל שלנו.. תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק חדרי הכושר

דני בארי
    21/12/2008

כעיקרון לפני מס' שנים שינו את חוק חדרי הכושר ולילדים מגיל 6 מותר להתאמן (כמובן בנוכחות מדריך שעבר הכשרה ספציפית). כיום כל חדר כושר (בטח ובטח חד"כ שלא גובה כסף), יכול להחליט מה גיל הכניסה המינמאלי...
    בהצלחה במאבק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה