חייב עזרה - ברגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה - ברגלים
    אושר
    19/12/2008

היי , ברוך ה' קיבלתי ים סיירות ואנ מתאמן עליו והכל הקטע הוא שעשיתי המון ריצות בשבועות האחרונים , קיצר מפה לשם עשינו כנראה איזה תרגיל באחד מהאימונים וקמתי לפני יומיים עם כאבים בירך הקדמית והאחורית , ניסיתי משחות , שום דבר לא עוזר אני מושבת כבר כמה ימים וזה ממש כאב בלתי נסבל ואני חיב להמשיך את סדרת האימונים שלי , מה עליי לעשות ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה - ברגלים

הוספת תגובה

• תשובה

יובל קפיטולניק
    20/12/2008

שלום אושר,
    אין לי מספיק נתונים על מנת להשיב ובכל זאת אנסה.
    יתכן שביצעת תרגילים לרגליים כמו סקווטים ולאנצ'ים שמערבים את שרירי הירך הקדמית והאחרוית מבלי להגיע לרמה שביצעת בהדרגה שזהו אחד מעקרונות הכושר הגופני. לפיכך השרירים התכווצו ותוך כמה ימים תרגיש יותר טוב. כל עוד השרירים כואבים אתה יכול להמשיך לרוץ ריצה קלה ולשלב תרגילי כח לפלג גוף עליון, בטן וזקפי גב.
    אפשרות נוספת היא שהעמסת על גופך עומסים גבוהים מדי בזמן קצר ואתה נמצא בעומס יתר (לתופעה זו בדרך כלל סימפטומים נוספים מעבר לכאבי ירכיים שתיארת). הפחת עומסים ונפח באימונים ותהיה קשוב לגופך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה