שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רויטל
    30/12/2008

שלום רב, האם רישום הילד לקורס הגנה עצמית לא יהפוך אותו לאלים יותר? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קראטה- הגנה עצמית.

שיר
    31/12/2008

היי רויטל, אני שיר , אני עוד מעט בת 16. אני מתאמנת בקראטה כבר 11 שנים, מגיל 5 בערך. לפני שנרשמתי לחוג הייתי ילדה מאוד מאוד עצבנית, ולא סבלנית. לעט לעט בקראטה למדתי להיות סבלנית ובקראטה מלמדים שליטה עצמית!! אחרי כל אימון אנחנו אומרים - "רדוף שלמות האופי" "התמד בדרכך" "השקע מאמץ מירבי" "כבד את הזולת" "המנע מהתנהגות אלימה"! ." איש קראטה אמיתי אף פעם לא מתחיל במכות"- הקראטה הוא רק לצורך הגנה עצמית. אני מדקלמת את המשפטים האלו מגיל 5! חוץ מזה אדם שמתאמן בקראטה מסוגל לשלוט בעצמו ובגוף שלו בצורה יוצאת דופן . למשל לתת בעיטה לכיוון הקיר בכל הכוח ולעצור את עצמי סנטימטר לפניו. בקראטה לפני שעושים קאטה( מעין כמה תרגילים מחוברים זה אחר זה) אנחנו מרימים את הידיים באוויר ומראים שהן ריקות. הרעיון של קראטה זה בידיים ריקות- לדעת להגן על עצמך בלי שום דבר ביד! בקיצור- אם תשלחי את הילד ל אומנות לחימה כלשהי... הוא יכנס לכושר, יתחזק, ילמד איך לשלוט על הגוף שלו שליטה כמעט מלאה, ידע להגן על עצמו ויהיה סבלני. אני מאוד ממליצה לך ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יובל קפיטולניק
    04/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה