מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה - כושר קרבישיר31/12/2008
אני שיר, אני עוד מעט בת 16. אני מתאמנת בקראטה כבר 11 שנים, כ 4-5 שעות בשבוע, יש לי חגורה שחוורה דאן 1 ועד לפני הצבא יהיה לי דאן 2. האם זה יכול לעזור לי להתקבל להיות מדריכת כושר קרבי בצבא ( מדריכת קרב מגע)? אני מאוד רוצה לשרת בקרבי ( עד כמה שאפשר לבנות) האם מדריכת כושר קרבי נחשב לקרבי? שנה שעברה היתה לי פציעה בברך מקרב בתחרות, לכן לא יכולתי לעבוד על הכושר שלי יותר מדי. אז רמת הכושר שלי ירדה מאוד. בעיקר בריצות ארוכות. ( 2000 מ' ב9ד' ו40 ש') איך אני יכולה לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי (אין לי הליכון, ואין לי כסף לחדר כושר)? תודה, שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך,
יובל קפיטולניק04/01/20091. הרקע הספורטיבי שלך בהחלט יכול לסייע לך. 2. סיבולת לב ריאה וכושר גופני בכלל ניתן לשפר בפעילויות שטח שלא מצריכות הוצאות כספיות. למשל, ריצות על חוף הים או בפארק, ביצוע תרגילי מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה, בטן, סקווטים ותרגילי תנועתיות וגמישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)