שאלה - כושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - כושר קרבי
    שיר
    31/12/2008

אני שיר, אני עוד מעט בת 16. אני מתאמנת בקראטה כבר 11 שנים, כ 4-5 שעות בשבוע, יש לי חגורה שחוורה דאן 1 ועד לפני הצבא יהיה לי דאן 2. האם זה יכול לעזור לי להתקבל להיות מדריכת כושר קרבי בצבא ( מדריכת קרב מגע)? אני מאוד רוצה לשרת בקרבי ( עד כמה שאפשר לבנות) האם מדריכת כושר קרבי נחשב לקרבי? שנה שעברה היתה לי פציעה בברך מקרב בתחרות, לכן לא יכולתי לעבוד על הכושר שלי יותר מדי. אז רמת הכושר שלי ירדה מאוד. בעיקר בריצות ארוכות. ( 2000 מ' ב9ד' ו40 ש') איך אני יכולה לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי (אין לי הליכון, ואין לי כסף לחדר כושר)? תודה, שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - כושר קרבי

הוספת תגובה

• שלום לך,

יובל קפיטולניק
    04/01/2009

1. הרקע הספורטיבי שלך בהחלט יכול לסייע לך. 2. סיבולת לב ריאה וכושר גופני בכלל ניתן לשפר בפעילויות שטח שלא מצריכות הוצאות כספיות. למשל, ריצות על חוף הים או בפארק, ביצוע תרגילי מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה, בטן, סקווטים ותרגילי תנועתיות וגמישות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה